Tuesday, March 20, 2012

Denne type af link fortæller en søgemaskine søgning resultat


Deep linking er det teknik til at øge dybt websted placering betyder, at dit websted altid bruge den enorme trafik. Sikkert du har et link der kommer ind på så mange relevante og høj PR steder sider som muligt. Denne type af link fortæller en søgemaskine søge resultat meget hurtigt, når indtaster et søgeord på en browser andre hjemmesider linker til forskellige sider på dit websted. Relevans af indhold er vigtigere for deep linking teknik. Det er den tankegang seo ekspert en søgemaskine altid bruge et søgeord eller relevans søge sigt, at alle dine links kommer ind på websiden. Sammenkædning et websted og link bygning proces er afhængig af nøgleværdi, eller at dine links er genereret af automatisering i stedet for værdien af ??dit websted. Nyttig teknik til dette:
                Brug din side ved flere domæner: Ved at bruge dette kan du dække dine forskellige emner fra hele dit websted, som hver især kunne understøtte deres egen hjemmeside og flere domæne giver et resultat fra brugere til forskellige søgeresultater, det første, søgemaskiner find dit resultat med din hjemmeside, og normalt kun angive én side per domæne for en given søgeresultat, og du finder din side til andet resultat. For det andet, mapper normalt kun acceptere hjemmesider; bibliotek er givet nyttige oversigter på denne måde.
            Ændringer Søgeord: Søgeord forandring for deres søgeord er meget vigtigt for link popularitet link udvekslinger, også bruge artikel udvekslinger er det ligesom at link udvekslinger, til at ændre dit søgeord er også nyttigt for dine besøgende. Publicer dit indlæg herunder relevante søgeord med artiklen om historie med et link tilbage til deres websted. Med publicere din artikel på top ti søgning søgeord, med et link tilbage til dit websted. Med denne har du et søgeord relevant indhold. Du får høj kvalitet links.
            Titel: Titler er vigtigt at give et link til websider. Ikke kun vigtigt for websider dette hjælper dig med at vedligeholde din hjemmeside og kender din besøgende, hvor du sender dem, søgemaskiner bruge denne i deres relevans for en side, de søger ved at bruge titlen.
           Site map: Dette er meget nyttigt for alle steder, fordi med det de har brug for det øger kravler renten på søgemaskine et oversigtskort, dette er det link metode, der er forbindelse til dine websider linkes til fra alle sider på webstedet. Søgemaskine robotter finde den side med denne hjælp søgemaskinernes robotter finder hver side med klik i site map. Alle sites som lille sted eller store websted skal et oversigtskort.
           Økologisk Søgeresultat: Der er mange Resultatet viser, at på søgemaskinen. Der er en organisk og uorganisk resultat naturligt resultat viser forholdet mellem brugere og hjemmeside udvikler, der udvikler sig "økologisk" og i en verden af ??søgemaskine optimering, der er organisk SEO, eller høj placering på søgemaskinerne som følge af en gennemført online marketing strategi.

Specialist i søgemaskineoptimering - hos dotSEO er vi eksperter i organisk søgemaskineoptimering (SEO). Bliv fundet på Google, kontakt os nu.

No comments:

Post a Comment