Friday, March 23, 2012

Sponsoreret link reklame


Sponsoreret link er det også kendt som uorganisk resultat, er det annoncer for brugeren i en relateret til søgemaskine seo eksperter ikke bruger optimering teknik i denne type af resultat, er det business af søgemaskiner de sælger deres resultat på relateret til populære søgeord er relateret til resultater, er dette resultat med at vise annoncer. Det er den virksomhed med at vise relaterede hjemmeside på søgesiden resultat side sættes på eller nær toppen af ??resultatsiden, søgemaskine foreslå det søgningen troede, det var en af ??de bedste resultater. Normalt, for internet-brugere er der ingen oplysninger om, at sidens resultatet sælger og betalt for.
På internettet er der en række værktøjer og metoder, og stedet er fastsat internet marketing formål og reklame til rådighed for internet markedsføring virksomheder. Denne metode har vi også kendt som betalt link reklame eller sponsoreret link reklame, der er Google, Yahoo og Microsoft er de tre største tjenesteudbyderen for dette. Søgemaskiner som Google bruge denne af ad ord lister tillader en virksomhed at betale et vist beløb for denne service for relevante stedet annoncer, der vises, når visse søgeord anvendes i søgninger. Denne type af sponsoreret link tilbyder annonceplads på deres hjemmesider.
Dette er ikke en let opgave for søgemaskine de finde og vælge den berømte søgeordet dine søgeord og vælge nøgleord, hvor tæt de søgemaskiner matche dine mål ord til brugerens søgeord og hvad er effekten af ??dette søgeord, hvor mange personer der besøger dine annoncer , og giver dig mulighed for at filtrere din annonce skærme til dem søgeresultat, der bruger dette websted, og ønske om at nå. Mange mennesker forstår ikke, hvad et sponsoreret link er, at der er forskel er mellem denne og en organisk forbindelse og uorganiske link, og det er påvirker dit søgeresultat.
Annoncør team besluttede og hjælper med seo eksperter, som forespørgsler eller søgeordet er relateret til deres annoncer skal matche, og derefter søgemaskine som Google afgøre, hvor det er det bedste sted, hvilke annoncer der skal vises og i hvilken rækkefølge. Google bruger denne type af sponsoreret link fra en auktion, auktionen ikke kun finder hvad annoncør vil betale for annoncen, men også dets klikfrekvens, er, at det vigtige for søgesider. Det hele virksomheden afhængig af brugere klikker ofte klikker på en annonce, vil søgemaskinen sandsynligvis placere annoncen øverst op på den søgende side. Det er afhængig af et klik på en annonce, hvis du klikke står højt på den relevante resultat og matcher forespørgslen, søgemaskine Deicide afgifter.
Det er den store sammenhæng også bruge SEO til at søge efter økologiske resultat indgående link og ud bundet link det er en af ??de største ting for internet markedsføring er det truffet for at være sig af internet-brugere. Søg motor i stand til at bruge disse tjenester på tid hver link er vigtigt for søgemaskine. En SEO ekspert bruger denne for internet marketing selskab vil det helt sikkert udføre en opgave i relativt kortere periode. Sponsoreret link er grundlæggende brug af søgemaskinen.

Author:

Specialist i søgemaskineoptimering - hos dotSEO er vi eksperter i organisk søgemaskineoptimering (SEO). Bliv fundet på Google, kontakt os nu.

No comments:

Post a Comment