Friday, March 30, 2012

Ikke fundet din side på Google


I søgemaskinen Google eller en søgemaskine, den webside, når du ser var "ikke fundet" resultat er vi normalt ser, hvis vi får en fejl "intern fejl" som "500" er det den server fejl på dit websted , Hvis vi løbende tjekke vores hjemmeside, så vi nu denne type fejl den bedste måde at finde årsagen til fejlen på websteder det er at kontrollere fejlloggen steder. i søgemaskinen alle steder er arbejdet på serveren hver server er tilsluttet to main server, er brugerne med at finde fejlen på udvalgte stedet ved at gøre det fra panel> Fejl log. Se vejledningen til din web-server, hvis du ikke finder i et kontrolpanel. Det meste error Din side er "server ikke fundet "Du vil se en liste over de sidste fejlmeddelelser genereret af din hjemmeside fejllisten er detaljeret information for om dit websted, denne liste vil du finde detaljerede oplysninger om hver enkelt fejl, som normalt siden ikke opdateres af serveren henvisning herunder.: dato og klokkeslæt for fejlen, din side på søgemaskinen, er at tage en vigtig, men hvis du giver en information om den modtagende fejlen, beskrivelse af fejlen og information om hvilken mappe eller fil genererer fejlen.
Hvis du får et bedre resultat på søgemaskine, så du vælge en ikke fejl bund server, server til din hjemmeside fungerer en kørende basesite, softwaren er også vigtigt for udviklingen af ??sitet, til at gøre det "portion" af web-sideindhold for besøgende, og de browsere de bruger den korrekt dit websted. Enhver server har mange regler og deres regulering til at definere inde for, hvordan tingene skal fungere. I vores hjemmeside, hvis nogen fejl for server relateret derefter serveren opdages let problemet går galt. Server en fejl, hjemmeside fejl er denne fejl til software fejl i sin egen server logs. Brug altid god hjemmeside og design til hosting virksomhed vil arbejde på serveren definition til at registrere, at web-resultat, så vi først kan analysere et problem, for ikke at grundlægge side, når det opstår. Normalt vil vi ikke have direkte adgang til denne server problem, men det hosting firma gør dette bedre job.
Mest stedet er baseret på hjemme-baseret server, er det blevet konfigureret til at løse denne problemerne dig i at bruge bestemte direktiver de. Luger filer er det vigtigt for hvert websted, er det lokal funktion for dig med det du forbyder dine eventuelle websider for søgemaskine , mange hjemmeside, bruge denne teknik du bruger "500 Internal Server Error" for at se hjemmesiden fungerer korrekt eller ej, serverfejl er den normale fejl, vi løser denne fejl, og dit websted vil være utilgængelige, indtil du løse problemet. Matter, i dit udvikle et site som configure.php filer henviser til oplysninger for en anden server, eller er ikke korrekt for dit websted. Men, normalt vil det være meget anderledes emne Bare vær sikker på at du ikke de gør nogen fejl på dine configure.php filer fra en server til en anden.


Specialist i søgemaskineoptimering - hos dotSEO er vi eksperter i organisk søgemaskineoptimering (SEO). Bliv fundet på Google, kontakt os nu.

No comments:

Post a Comment