Friday, March 30, 2012

SEO Magazine


Search Engine Optimization er den grundlæggende måde at brug af internet, internet surfing er de første teknikker, hvor bruger denne teknologi får vi de nyeste oplysninger og opdatere oplysninger meget det første, i den teknologiske tidsalder hver man finde det seneste resultat og bruger den nyeste sigt og teknologi , med hjælp af internettet hver mennesker finder nemt løse ethvert problem, er internettet er det faktisk verdensomspændende netværk, hvor vi kan få oplysninger om world wide web niveau. dag hver folk vide om denne nye teknologi i verden alle er blevet en forhånd med brugen af ??denne teknologi, men det er få, og give dig en virksomhed også på at køre andet sted og forudsat at de søgefaciliteter og styre alt indhold og produkt, der er relateret til dit websted.
 Det er alle typer af arbejde, styre og lede vi kendt som søgemaskine, søgemaskiner er arbejde på forskellige områder ved hjælp af forskellige software og programmer som automatiseret software - kendt nogle crawlers, robotter eller spiders - hovedsageligt webcrawlere arbejde er at søge på web og indeksere sider, som derefter analyseres og rangordnes på søgemaskinen. De webcrawlere skal være i stand til at læse dit indhold betyder, at det kan gennemgå dit websted, og det skal være synligt for dem.
• Parametre - Sider med mere end to dynamiske parametre kan ikke blive indekseret - for eksempel, "page.php? Indlæg = 102 & cat = 5 & action = view ".
• Link mængde - Crawlers må ikke følger alle links fra en side, der indeholder mere end 100 af dem.
• Dybe links - Interne sider mere end tre links væk fra forsiden kan ikke følges.
Webcrawlere kun kravle webstedet baseret indhold, de kun gennemgå indhold ikke kravle nogen anden ting, dybest set ikke kan se noget eller ikke kravle den er tekst. Crawler er Content elsker, og de ikke understøtter formater som at: Flash, billeder, kan JavaScript ikke læses, hvis vi ansætter seo ekspert derefter søgemaskinen ekspert i stigende grad søgeord det er tekst tabt for at øge din søgning placeringer. I denne seo magasin indeholder er du definere og nogle grundlæggende regler, som vil hjælpe dig med websted synlighed til webcrawlere.
Hovedsageligt har vi fokus på søgemaskine teknik det vigtigste punkt er nøgleordet for succes hjemmeside på rangering holdning er, at link byggeteknik arbejde meget godt, men udstationering teknikken på andet sted ved brug af off side proces er også et effektivt. Søg efter motoren er blevet langsomt at lægge mere vægt på kvalitet links frem for kvantitet. Vi fokuserer på at opbygge høj kvalitet links, og ikke en ubrugt kvalitet link. Sure, mængde er vigtigt til en vis grad, men det er mere vigtigt at få kvalitet links fra forskellige kilder ved hjælp af en række anker tekst.
Vi er alle i denne for det lange løb rigtige? Det betyder, at vi er nødt til at opbygge høj kvalitet tilbage links i stedet for spamming artiklen mapper, fora, blogs og meget mere. På den måde vil vi ikke blive sparket i ansigtet nede af vejen for at bruge spam mine link bygning taktik.


Specialist i søgemaskineoptimering - hos er vi eksperter i organisk søgemaskineoptimering (SEO). Bliv fundet på Google, kontakt os nu.

No comments:

Post a Comment